Vad jag gör

Jag får ditt företag att lyckas i en digital värld!

Fråga företag, konsulter, förståsigpåare och andra självutnämnda digitaliseringsexperter vad digitalisering är för dom. Man får många svar, kanske det ena mer svävande än det andra. Fråga vilka digitala förflyttningar de faktiskt genomfört.

Jag vill ge en kristallklar bild av vad jag anser digitalisering betyder och vad vi gör inom området. Är den rätt? Det bestämmer inte jag, det bestämmer du!

För mig handlar digitalisering om att anpassa sig till nya digitala förutsättningar. Varken coolt eller speciellt sexigt. Det handlar om min uppdragsgivares affär. Inget annat.

Vad är digitalisering?
Digitalisering är det värde som uppstår när vi visualiserar eller kommunicerar data från uppkopplade saker, människor och platser till rätt person eller sak, vid rätt tillfälle, via rätt kanal, så att den personen eller saken kan fatta bättre beslut

Vad är digital innovation?
När informationen en entitet, exempelvis en sak, person, process eller plats producerar, blir mer värd än entiteten självt.

Vad jag gör
Jag arbetar med digital affärsutveckling för att hitta nya intäktströmmar, ökad effektivitet eller relevanta kundupplevelser baserat på digitalisering som möjliggörare och jag stöttar  transformation av strategi, organisation, processer och teknik.

Det gör jag som: