Bästa att konsumera just nu!

För mig finns det få saker som tillfredsställer mig mer än att bli intellektuellt starkt berörd. Här följer 3 saker som gjort stort intryck på mig den senaste tiden och som jag önskar alla att få uppleva.

Bok

Läs Douglas Murray‘s bok Madness of the crowds. Jag önskar jag hade haft modet, öppenheten och den intellektuella förmågan att skriva detta. Fantastiskt!!!

Film

Den som verkligen vill känna något när den ser en film bör se “The painted bird“. Vackrare och mer vulgärt blir det inte!


Foto

En fotograf jag fördjupat mig inom det senaste är Boris Mikhailov. Såg en utställning i Berlin för ett tag sedan. Min fru gick ut och sa “ibland är du tror jag att du är galen” Köp hans fotoböcker eller se hans foton på internet!


About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *