AI och Fredag

I projektet jag jobbar i just nu försöker jag smyga in alla delar av Artificiell intelligens. Inte bara för att jag tycker att det är fruktansvärt roligt, utan för att jag vet att det skulle få en grym effekt.

Talade med min uppdragsgivare i torsdags om detta. Han är nyfiken, positiv och framsynt, men “Fy fan vad jag är långt utanför min Comfort zone nu“, var han kommentar.

Vill vi dra nytta av AI och den effekt det ger så ska vi nog avdramatisera området. Jag tror vi skall se det som en resurs som överbryggar behovet av mycket människor.

Precis som med allt annat så kokar hjärnan av möjligheter när man väl knäckt nöten.

Lite inspirerande om MR (Mixed reality) nedan.

Helg
I helgen har jag det stora nöjet att gå på bröllop. Gäller att passa på att njuta innan vågen av begravningar kommer. Hade också ett lång samtal med min gode (konsult) vän Peter om hur utsatt man är som konsult. Vi talade om de miljöer där det är viktigare att konsulten misslyckas än att det går bra för projektet.

Man skall lämna sådana miljöer, dom är giftiga!

Ha en fantastisk helg!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.