Sluta be om ursäkt för din ålder!

När människor passerat 40, eller kanske ännu tidigare, så börjar ett ständigt självförlöjligande av den egna åldern.

I ett, i det närmaste preventivt syfte, gör många sig roliga över sig själva av risken att någon annan skall göra det. Precis som väldigt feta människor gör på flyget när dom sätter sig ner ”hur skall det här gå”.

Oroa er icke, jag är själv medveten över mitt kroppsliga och utseendemässiga förfall. Det växer hår där det inte borde växa, mina tänder är inte kritvita, jag är flintskallig och har en svampig mage. Jag vet! Men jag gillar mig själv ändå! Det är så fruktansvärt trist att lyssna till människors krämpor och klagande över sitt utseende samt sina kroppsliga tillkortakommanden.

Till ALLA kvinnor skulle jag vilja säga en sak. Oavsett ålder. Det finns inget sexigare, coolare, snyggare och värdigare än kvinnor som är nöjda med sig själva. Det utstrålar lugn, integritet och faktiskt även kåt, glad och tacksam (för livet).

I fredags var jag på julfest och samspråkade med två unga herrar. Dom var hungriga, nyfikna, intelligenta med en enorm aptit på livet och ser sannolikt ut som grekiska gudar i kalsonger. Men det är bara det sistnämnda som skiljer dom från mig!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.