Tvivla!

Normalt sett så bloggar jag varje måndag, onsdag och fredag, vilket jag inte gjort nu. I ärlighetens namn så handlar det inte om något annat än skrivkramp. Eller så är det inget som engagerat mig tillräckligt. Fel förresten, inget har engagerat mig som någon annan är intresserad av. Det gäller det här inlägget också.

Min dotters sommarjobb på ett äldreboende har påverkat mig massor. Jag berättade om att jag varit på ett möte om digitalisering av transportbranschen, men hon berättar om glädjen en gammal kvinna känner när hon får sina naglar målade. En man som spirar av dofterna av en sommardag och som frågar om han får gå ut imorgon också. Jag tänker på hur våra skal ruttnar, men hur vitalt och intakt innehållet är. Saker som är fjärran från digitalisering och 3D Printing.

bete

Brus
Just nu brusar hela min värld av människor, media och företag som talar om robotar, digitalisering, augmented reality och automatisering. Jag har försökt att leva efter devisen att, när alla springer åt ett håll, så bör man stanna upp och titta åt andra hållet. Läste ett mycket klokt citat häromdagen att, ”när allt blir digitaliserat, så ökar det som inte går att digitalisera i värde”. Tänk! Och tänk igen.

En av mina favoritartisters video har aldrig passat bättre! Bättre än The Weeknd blir det inte!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *