Feminism, Grekland & Ryssland

Feminism
Jag är så utled på feminism. Inte på idén i ett bredare perspektiv, men på fundamentalistiska genuskrigare och inställsamma män. Vi sitter här i världens mest jämställda land och morgon-tv rasar över att vi använder ordet damfotboll. Det vänder sig i magen på mig när jag hör det och samtidigt vet att små flickor i Sverige kommer att bli bortgifta till någon gubbe i sommar. När jag vet att flickor kommer att få sina underliv förstörda på semestern till Somalia i sommar.

I ett globalt perspektiv framstår stora delar av de svenska feministerna som Marie Antoinette.

femm

Politik
När vi lever så mycket i nuet som vi gör så tänker vi inte på alla de civilisationer som har gått under. Civilisationer som blomstrat likt Mayariket, Rom, Påskön, Egypten, m.fl. gör vi nu utgrävningar på. Ekonomi, tillgång på resurser och politisk instabilitet har förintat hela civilisationer.

Just nu tänker jag på Grekland och Ryssland som exempel på att förstöra civilisationer.

Grekland – Om vi börjar med dom souvlaki-ätande, förbannade grekerna! En stor del av befolkningen går i pension i 40-50-års åldern! Yrken som frisörer anses ha rätten att gå i pension för att det är för hårt arbete. Dom är så förbannat arroganta, så låt dom lida ekonomiska umbäranden så kanske dom fattar vad som händer i världen.

greek

Ryssland – Såg på TV att 40% av den ryska befolkningen tycker att Stalin var bra. För tjugo år sedan läste jag kommunismens svarta bok och jag AVSKYR kommunism än mer efter det. Oppositionspolitiker skjuts i Ryssland 2015!

Ryssland är en obehaglig stat med Putin vid rodret. Jag förlåter Peter den store för slaget vid Narva, för han var betydligt bättre än vad som finns just nu.

#Argsint

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *