We’re hiring: Digital rockstars!

Till vårt affärsområde ”Digital Business Innovation” söker vi Digital trainees och Digitala rockstjärnor. Affärsområdet har ett tydligt syfte; Hjälpa analoga företag att anpassa sig till en kostnadseffektiv och lönsam digital affärsmodell.

rockstar

Det finns saker man inte kan lära sig genom utbildning, det är en attityd. Det är egenskaper man föds och utvecklas med. Summan av egenskaper är konstant, så passar du inte här, så passar du någon annanstans.

Mod – Enligt Wikipedia är mod; ”En modig person handlar i överensstämmelse med sina övertygelser och önskningar, även vid risk för negativa konsekvenser mot det egna jaget”. För mig är mod att våga gå åt andra hållet, när kollektivet springer åt ett håll. Mod är att våga utmana kunder och kollegor. Vad är mod för dig?

Kreativitet – Enligt Wikipedia är kreativitet; ”Kreativitet är ett resultat av tre funktioner i samverkan. Det handlar för det första om kunskaper inom ett område. För det andra handlar det om kunskaper om kreativa processer, alltså olika metoder för nytänkande. För det tredje handlar det om inre motivation”.

Passion – Enligt Wikipedia är passion; ”lidelse (av latinets patio= lida), kan betyda stark förkärlek till någonting, till exempel att man har passion för ett ändamål, en sak, en person, en förändring eller en åsikt”.

Har du dessa egenskaper, så är det en bra början!

Digitala trainees
Du pluggar sannolikt andra året på universitetet och brinner för digitalisering. Eller så kanske du sitter i fängelse efter att ha giftmördat din svärmor och har ägnat all tid åt MOOC utbildningar och digitala podcasts.

dvls

Oavsett, så förväntas du vara Digital trainee på din fritid. Du får analysera rapporter, delta på workshops, blogga och vara en del av en digital rockturné! Du förväntas utmana och säga “det där är old school, gubbjävel“. Det är uselt betalt och du betalar med blod svett och tårar, men din biljett till den digitala framtiden.

Digitala rockstars
Kanske harvar du i ett band som inte gör dig rättvisa. Kanske äger du den digitala scenen redan, men vill jobba internationellt. Oavsett, så är du en person som kan komma till vilket företag som helst och förstå hur dom skall jobba i en digital kontext.

Många företag lider av digital ångest, så du kan lugna, hålla i handen, måla upp och skapa deras digitala framtid.

Du får vad du vill i lön, så länge du förtjänar den och gör kunderna lyckliga. Du måste dessutom producera ett överskott så vi kan skicka våra trainees till San Francisco på studieresa.

Du är professionell, men underhållande passionerad. Ingen vill jobba med tråkmånsar!

Intresserad?
Skicka ett kort mail om varför du skall ha en plats i turnébussen, så lovar jag att återkomma och berätta mer.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

One thought on “We’re hiring: Digital rockstars!

  1. We are also looking for rockstars in business architecture and Eenterprise Architectures for our Digital Transformantion Practice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *