Nytt jobb och helg

Kanske inte helt nytt jobb, jag har bara förstått vad jag arbetar med. Och äntligen kanske jag kan förklara för min mamma vad jag gör. Jag är reseledare! I 15 år har jag faciliterat resor för företag som vill resa från mörk produktorientering till en solig kundorienterad strand.

De senaste åren har jag dock bytt resmål. Nu är jag reseledare i digitalisering. En resa från en analog plats till en digital.

reseledare

Den som skall resa måste först bestämma var hen vill åka. Många gör felet att dom bara vill bort! Det går inte ens att planera resan om man inte bestämmer sig vart man vill åka! Man måste också bestämma sig för om alla klarar resan.

Dessutom är det många saker som måste funka om man skall komma dit man vill. Det finns nämligen ingen enkel charterresa till den digitala stranden!

MEN det viktigaste är att man bestämmer sig för att åka! Jag hjälper dig att packa, ser till att du inte får magsjuka, kommer på planet, men vill du innerst inte resa kan du lika gärna stanna hemma! Eller så kan du välja att åka med Carnival Cruise!

resa5

Fredag
En bra vecka är snart till ända, men framför allt så spritter kroppen av vår. Solen, luften, dofterna fungerar som naturens mentala Viagra! Media skriker om arbetslöshet, men vi har aldrig haft större möjligheter att göra saker. Jag går omkring med en telefon för tre tusen som är supersmart, men kör en bill för trehundratusen som är dummare än en kossa. Hur fan går det ihop? Det gör det inte och det är därför framtiden är ljus för alla som vill!

Trevlig helg och prenumerera på Sveriges mest vitala spellista!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.