Vad var det jag sa…….

Det ena fungerar inte utan det andra. En mycket, mycket god vän till mig sa för en tid sedan ”du är som en jävla konstnär som kommer att vara utfattig om inte jag finns där”. Han har helt rätt. Jag är helt värdelös på att kommersialisera mina tankar. Men jag är världsmästare att se kreativa sammanhang, se kommersiella möjligheter, se framdisscenarier men det betyder inte ett skit om man inte gör något av det.

1993
Några av oss kanske inte tycker att 1993 var så länge sedan. Tänk då på att det var före sociala medier, före laptops, före Internet, före smartphones etc. Vi satt med extremt tidiga versioner av Windows. Det är länge sedan i en analog värld och EXTREMT länge sedan i en digital.

Kolla nu på AT&T’s video från just 1993 nedan.

Helt osannolikt träffsäkert och insiktsfullt. Vad gjorde dom? Ingenting! Dom gjorde ingenting för att det fanns så många hinder. Tekniska hinder, men också för att den stora massans beteende inte hade förändrat sig. Idag däremot så lever vi i en ekonomi där det inte finns några hinder för att pröva, ändra, pröva igen.

Många ledningsgrupper runt om i världen är födda, fostrade och utbildade i AT&T’s mentalitet. Och agerar därefter….

Idag hade jag förmånen att träffa ett företag som är modigt, hungrigt och är en David i relation till sina Goliat konkurrenter. Dom är AT&T 1993 och kommer att göra något åt det. Jag ser så mycket fram emot att se deras framfart!

Slutsats
Mina personliga egenskapers “belöning” har alltid varit möjligheten att tänkavad var det jag sa”, för ingen kommer ihåg och ingen bryr sig. Bryr sig gör man om dom som genomför och exekverar. Därför är jag glad och tacksam för dom jag har i min närhet.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.