Ditt 2015

Det blir ditt bästa år för att du lever i den mest spännande tid som finns! För bara 4 år sedan var det 2 miljarder människor uppkopplade. Det har förändrat hela världen. Inom fem år kommer det att vara 5-6 miljarder uppkopplade människor.

Vi talar alltså om 3-4 miljarder innovativa, förväntansfulla, öppna, spännande människor som blir uppkopplade. Miljarder! Människor som aldrig laddat ner ett program, som aldrig köpt något online, människor som varit knutna till geografiska barriärer! Människor i exempelvis Afrika som inte längre ser sig som kolonialiserade eller underdåniga, utan spirar av framtidstro.

Det blir ditt bästa år för att vi människor aldrig har levat längre, varit längre från krig (åtminstone i den “västerländska” världen), aldrig varit friskare, aldrig haft större möjligheter att överleva sjukdomar. Den vidriga bilden nedan är från slutet av 18-talets Indien. Går inte riktigt att jämföras med unga ingenjörer i nutidens Gurgaon.

starving

Ditt bästa år för att det har aldrig funnits en tid då titlar, åldrar, etnisk bakgrund, sexuell läggning, kön spelat mindre roll för möjligheterna att lyckas med det vi företar oss.

Men kanske blir det ditt bästa år för att det aldrig funnits en tid då det varit bättre att utveckla ditt sanna DNA. Den du verkligen är. En tid då du istället utvecklar och förstärker den personlighet du idag kanske döljer för att undvika att vara pinsam eller avvikande.

2015 kommer att vara en fantastisk resa. Hade tänkt avsluta med en fet låtlista, men avslutar istället med RY X och kanske det bästa och coolaste som gjorts 2014! Ta med den på din resa!

Gott nytt år

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

One thought on “Ditt 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.