Silikonbröst och fredag

I veckan har jag haft en diskussion om silikonbröst med min dotter. Hennes kompis har just gjort det och ämnet är just nu top of mind hos min dotter. Fick massor av frågor om vad jag tyckte.

Helt uppriktigt förklarade jag att jag kan avgöra vad ett par snygga bröst är men att det är 100% irrelevant för att allt handlar om vem dom sitter på.

Resonemanget stannade dock kvar i skallen och jag tror att både män och kvinnor gör tankevurpor!

brostt

Män
Jag sticker inte under stolen med att det hade varit en dröm att komma in naken i sovrummet och få höra någon ropa ”herregud, skona mig, hur ska det här gå…..” eller bära min fru lätt på ena armen och tigersågen i den andra in i sovrummet. Eller kanske parkera min Ferrari utanför Grand hotell, viska till min moatjé att nu ska jag gå upp och göra skrot av dig och nonchalant slänga nycklarna till portiern. Tyvärr är inget av ovanstående är en verklighet för mig.

Kvinnor
Om man läser tidningar så dryper kvinnors ångest över vikt, rynkor, celuliter, ”fula” bröst, stora fötter, korta ögonfransar och små läppar.

Verkligheten
Jag känner ingen, läs igen, INGEN kille som kommenterat brösten eller några andra fysiska företräden på någon tjej dom träffat. ALDRIG. Jag känner dock massor med killar som berättat om glada, roliga, kåta, smarta, spännande och företrädesvis snälla tjejer. Jag tror, och framförallt hoppas, också att kvinnors fokus ofta ligger på annat än jättesnoppar och sportbilar.

skratt

Stod för en tid sedan och kollade på en tjusig snubbe som parkerade just sin Ferrari på en parkeringsplats. Nästan alla killar kommenterade och beundrade bilen, men alla kvinnor gick förbi utan att ens se den! Men på tåget någon dag senare såg jag en tjej som fullkomligt avgudade sin utseendemässigt ”mediokra”, snälla, charmiga och glada snubbe.

Kundupplevelse
Ska jag försöka knyta ihop det här i en kundupplevelseblogg, så handlar det om samanhang. Vi människor är samansatta varelser som kan värdera enskilda saker (en enskild kundupplevelse eller fasta bröst) men det blir ointressant utan ett samanhang. En bra kundupplevelse är något mer genuint än så och framför allt gör vi felet att vi fokuserar på vad vi TROR mottagaren värderar.

Jag har fyra favoritbrudar som är oemotståndliga och som jag har extremt obscena fantasier om. Nämligen Drottning Rania Al Abdullah av Jordanien, Lana Del Rey, Drottning Letizia av Spainien och min fru. Även om jag dessvärre inte har någon närmare relation till de tre första så är dom alla en sammansättning långt bortom bröst! Talet av Drottning Rania är sexigare än lårhöga lackstövlar och en urringad F-kupa!

Fredag
Nu är det fredag och det har varit en vecka av en hel del spännande innovation. Också en mycket plågsam vecka då min fru efter semestern proklamerat ett ensidigt förbud mot alkoholhaltiga drycker på samtliga vardagar.

haddoc

Så nu packar jag för en lugn helg på landet med en skön spellista….

Trevlig helg!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *