Känslor

Såg idag ett inlägg på LinkedIn där en snubbe berättade om sin kärlek till sin dotter (med en bild). ” Today is my little baby’s last day of high school!!!!!!! I love you, Lauren!”. 16.000 likes när jag kollade.

hpness

Läste också för en tid sedan om ett barn som glömt sin uppstoppade giraff (Joshie) på Ritz Carlton. Pappan ringde i panik och frågade om dom kunde skicka ett kort så sonen viste att Joshie mådde bra. Han fick inte bara ett kort, utan ett helt album. Där Joshie spelade golf, var vid poolen, etc etc.

Joshie3

Jag blev varm i hjärtat av båda dessa historier. Är man inte psykopat så kan man inte värja sig. Jag har skrivit sååå mycket om det, men vi jobbar ofta med CX utifrån kyliga processer, återhållsam balans etc. Vi döljer våra känslor av rädsla att inte framstå professionella.

Vi kan inte angripa CX med samma verktyg som när vi skapar operational efficiency, logistik processer etc. Den som ger service har känslor, den som tar emot service har känslor.

Imorgon tar även min äldsta dotter studenten och jag älskar dig också Vendela! Trots att du tycker att jag har värdelös musiksmak nedan.

Trevlig helg!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.