Gör DET ikväll!

Ett sätt för mig att mentalt affärsutveckla är att fundera på hur man kan få yrkesgrupper att upphöra. En mentalitet som inte gör mig till fackföreningsrörelsens kelgris direkt. Men dom kan motarbeta hur mycket dom vill för dom kommer ändå förlora slaget om konservering av det gamla.

Vad fackföreningsrörelsen BORDE jobba med är att få sina medlemmar att produktutveckla sig själva.

Nytt DNA
Vill man skapa nyttt DNA (affärsmässigt eller mänskligt), så måste det till två olika DNA-källor. Vi måste alltså kombinera två källor för att något nytt skall uppstå. Jag föreslår därför att istället för att titta på det senaste avsnittet av farmen ikväll, så skall du tänka följande ekvation:
Yrkesgrupp – (robotar + drönare + social networking + cloud + mobilitet) = Din nästa affärsmodell. Alternativt rycka tag i din partner för att skapa mänskligt DNA.

Fyra små inspirations-videos som kanske kan inspirera till det förstnämnda. Inspiration till det sistnämnda får du söka upp själv.

 

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

One thought on “Gör DET ikväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.