Jag har blivit förälskad i en 25-åring

Läste att PG Gyllenhammar gift sig med en “aning” yngre kvinna. Det är väldigt lätt att dra snabba och mästrande moraliserande slutsatser av det. Jag väljer i alla fall att tro att dom båda är uppriktigt förälskade.

Men personligen vore det en mardröm att en 25-åring skulle ligga kvar i sängen (vars enda fläckar kommer från avsöndringar av saliv eller svaveldoftande eksem) och betrakta min falnande gestalt, när prostatan obönhörligen säger att man skall upp och pissa!

Men att vara 20 mentalt eller att bli förälskad är ingen skam! Jag har själv blivit förälskad nu! I rösten från Little Jinder. Hennes spröda sångröst är tillsammans med ett glas rött, det ultimata sällskapet en vacker försommarkväll. Tack för vår fantastiska, spirande Svenska musiktillväxt!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.