Guide: Så plågar du bäst dina barn!

Den här helgen har jag ägnat mig åt min favoritsysselsättning, nämligen att plåga mina döttrar. Jag för nämligen en ojämn kamp mot dessa och varje vinst skänker stor tillfredsställelse!

Mitt senaste tilltag är att köpa en stor påse av deras favoritgodis och sedan placera det i en glasburk på en central plats. Dock är denna förseglad, med för ändamålet avsedda hänglås. Ett tilltag som varmt rekommenderas om barnen har starkt sötbehov.

IMG_0526

Diaboliska tilltag nummer två var att yngsta dottern fick välja två karameller ur den låsta bonbonjären mot att jag fick bestämma en gemensam film som avtalades att vi skulle se tillsammans. Då hon lider av stark spindelfobi, valde jag påpassligt rysaren Imse vimse spindel från 90-talet. Något som medförde en minst sagt dålig nattsömn för henne och därmed harmonisk törnrosasömn för mig.

2-0 till mig i helgen!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

One thought on “Guide: Så plågar du bäst dina barn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.