Allt är inte som du tror!

Vill vi vara innovativa på riktigt, så kräver det att vi vågar ifrågasätta det självklara. ”Sanningar” vi lärde oss som barn sitter bergfast, hårdkodat i våra hjärnor. Sunt förnuft, ”det fattar ju vem som helst” eller ”det vet ju alla” måste utmanas varje morgon vi öppnar våra ögon. Åtminstone om vi vill skapa något nytt.

När vi ifrågasätter det “självklara” kommer vi att framstå som provocerande och suspekta, så det kräver mod, uthållighet och integritet. Om vi å andra sidan inte gör det, kommer vi att leverera “more of the fucking same” och därmed konservera något som som inte längre efterfrågas.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.