Får jag döda din hund?

För många år sedan talade jag en del med en konstnär och vi utbytte diaboliska idéer. Jag brukar normalt ha svart bälte i djävulskap, men jag är i farmarserien i jämförelse med den här snubben.

Han hade en idé om att han skulle gå fram till människor med hundar och erbjuda en summa om han fick slå ihjäl hunden. Han skulle öka summan till dess att dom till slut sa ja. Varpå han skulle skaka på huvudet och gå därifrån.

Det är en fantastiskt grym och rolig idé.

1ugly

Lojalitetsprogram
På ungefär samma sätt säljer vi idag ut oss mer eller mindre mycket till Facebook, Google och andra aktörer som lever på information om oss.

Jag tror att nästa generation lojalitetsprogram kommer att fungera på samma sätt. Idag får vi poäng när vi konsumerat varan eller tjänsten. I framtiden kommer vi få poäng om vi genererar buzz, likes och det vi idag kallar earned media.

Hela vårt liv blir en värdering om och för hur mycket vi skall sälja ut oss. Och jag tror att vi till slut kommer ha samma maggropskänsla som dom som säljer ut sin hund till dennes annalkande baneman. Kanske du redan fått lite dålig smak i munnen?

Amores Perros
På förekommen anledning kan jag passa på att göra reklam för en av mina top 5 filmer. Den har allt du vill dela med dina barn till Taco-dinnern och det vämjeliga fredagsmyset. Djävulusiskt bra film!!

TREVLIG HELG!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *