Jag har blivit kär i en Arab

Det har varit en extremt intensiv, men fruktansvärt rolig vecka på jobbet. Förutom att jag i veckan fått veta att medelålders män är ”livlösa” så har vi jobbat med business innovation på högsta nivå. Att koppla ihop platser, människor och teknik i syfte att skapa en exceptionell kundupplevelse är en välsignelse att få jobba med.

Så blev jag kär….
Det har blivit många hotellnätter denna veckan. Jag har fått high score i vuxenpoäng då jag följt World economic forum med ett glas vin istället för att porrsurfa över en öl…

Queen+Rania+Davos+World+Economic+Forum+Draws+LMmyAgXk3t-l

Kärlek har dock uppstått till drottningen av Jordanien. Rekommenderar denna video! (4.30 in i videon…) En fullständigt knivskarp kvinna som vunnit högsta priset i DNA-lotteriet. Hon visar dessutom hur inskränkta ”vi”, eller åtminstone jag är i förhållande till länderna på den arabiska halvön.

Anders Borg & kapitalism
Har också varit roligt att följa Anders Borg, som även han är knivskarp om än inte förpackad i samma yttre.

Det blir mer och mer tydligt att kapitalismen som vi känner den är i stor förändring. Jag tycker att det är bra och extremt spännande. När personer som Michael E Porter talar om det i Davos, så är det ett faktum. För ett år sedan skrev jag själv ett brilliant inlägg på ämnet. Så de så!

Trevlig helg

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.