Är du helt dum i huvudet?

I fredags hade jag en träff med en kompis/kollega/kund, jag har svårt att etiketera henne. Jag drog min sedvanliga harang om vad 3d printing kommer att göra med vår värld. När jag var klar la hon huvudet på sned och sa med ögonen ”är du helt dum i huvudet”. Med munnen sa hon ”jag kanske inte håller med fullt ut”. Min fru skiljer inte på tanke och blick utan med totalt samspel med alla sinnen säger hon ” du är helt jävla wacko!

Physibles
Ikväll kom jag över en text på Internet som sa att The Pirate bay redan i januari lagt till ”physibles” för piratnedladdning. Dvs möjlighet att ”sno” andra upphovsrättsskyddade produkter för eget bruk. PRECIS som vi tidigare gjort med film och musik. Idag kan du ladda ner iPhone skal, salt ströare, halsband, pennfack. Men ge det ett år till eller så….

Bioprinting
Jag surfade vidare till företaget Organovo som sysslar med Bioprinting. Dvs dom ”skriver ut” kroppsdelar.

Här kommer två spännande söndagsfilmer för M, Y och alla andra agnostiker!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

4 thoughts on “Är du helt dum i huvudet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.