60% kollar sin Facebook……

Tog del av en hel del statistik avseende sociala medier idag. Jag tänker inte rapa upp allt det, men 60% kollar sin Facebook det första dom gör på morgonen. 80% kollar Facebook under kvällen. Vad driver detta heroin-liknande behov?

Var på fest i Lördags och såg många gå undan och kolla sin FB i smyg. Var går gränsen? Var går din gräns för behovet? När du ser en film? När du äter middag? När du har sex?

lvuitt

FB är inte längre en kanal, det är ett livslager!

Pinterest
Ovanstående var amerikanska siffror, men jag tror inte att det spelar så stor roll. En annan sak som var intressant var framfarten av Pinterest. Har följt det under en period, men alltid tänkt att det inte är något för Sverige. Undrar om jag har fel?

pinterest

Mobilitet
Jag hör såå ofta om företag som har ångest för sin närvaro eller icke närvaro i sociala medier. Vilken strategi man skall ha etc. Har sagt det tidigare och säger det igen. Ta det lugnt! Det som borde skapa ångest är om det inte finns en strategi för mobilitet. FOKUSERA på mobilitet. Inte efter jul. NU!!!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.