Likheten mellan affärsutveckling och SEX

Vi har alla olika starkt libido men några har starkare än andra. En persons sexuella drift är sprungen ur vår vilja att föröka oss. Några tar ut denna drift genom skamlig självbefläckelse, andra hos hållherrar och hetärer. Och även om några av er finner fröjd i dylika excecer så uppstår den verkliga magin när två personer kopulerar och ett nytt liv uppstår som resultat.

Affärsutveckling
Affärsutveckling och innovation är på samma sätt. Att sitta ensam på kammaren skapar inget nytt. Att köpa sig tillfredsställelse skapar heller ingen långsiktighet. Att däremot interagera med olikheter som kompletterar varandras brister, ger möjlighet att skapa något riktigt nytt. Det tar sig inte alltid första gången, men till slut brukar det göra det! Av hundra miljoner idéer tar sig någon och skapar något 100% unikt.

Innovation är därför ingen ensamaktivitet. Visst kan det komma en och annan bra idé, men det tar sällan den fart man önskar, det sker först i relation till andra! Finns det ingen mottagare som förvaltar dina idéer så blir innovationen bara ett trevligt samtal. Vill du skapa något nytt, måste båda vilja och tycka om att jobba för det. Lägg inte tid på dom som skyller på stress och huvudvärk.

Slå två flugor i en smäll genom att göra innovativa OCH vulgära aktiviteter redan ikväll! Det blir ett Kinderägg, två överraskningar i en för din partner.

Trevlig helg och lycka till!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.