En måndagsspaning

Idag checkade jag in på Malmö aviation mellan Stockholm och Malmö klockan 21..00. Jag HATAR att flyga. Inte bara för att jag sitter med några ton flygbränsle runt kroppen, utan för att jag tvingas tillbringa tid i ett stängt utrymme med vidriga människor som jag vet kommer att hänga över bagagebandet (så att man inte når sin väska) en timma senare.

Flygvärdinnorna på Malmö aviation bestod som vanligt unga, fräscha tjejer (brukar även kompletteras av tvålfagra bögar också, men inte denna gång). Deras tjusiga yttre bleknar dock snabbt när dom visar sin extrema professionalism och ungdomliga flexibilitet. MIN upplevelse är att SAS bedagade dito må ha erfarenhet men är sura och känns jävligt bittra. Personal är bärare av varumärket!

Varumärke
Vill man lära sig något om vikten av ett varumärke kan man fundera på taxi. Begrunda hur du gör när du väljer taxi. Just det!! På samma sätt väljer DINA kunder leverantör. Dom enda som väljer ”ful-taxi” är nyanlända asiater och amerikaner som tvingas betala i Euro vad det står i SEK på taxametern.

Varumärket är en genväg i vår hjärna när vi fattar beslut! Dom som inte jobbar med trust måste jobba med råttfällor.

Sverigedemokrater
Efter Expressens avslöjande har det politiska etablissemanget överträffat varandra i fördömmanden över fylltrattarna på Kungsgatan. Vad JAG tycker att de politiska partierna borde fundera på är hur stor köksbordsrasismen är bland de egna medlemmarna. Taxichauffören jag åkte med kom efter 10 sekunder in på hur trött han var på invandringen. Han var ”ingen rasist” men ”det här går ju inte”.  Hans pladdrande ackompanjerades av en radiokanal som hette Jukebox, som spelade musik från -60 och -70 talet. Jag ser så många vilsna människor i vårt nya urbaniserade, sekulariserade samhälle. Människor som saknar förmåga eller vilja till att verka och leva i en ny tid. Dom är inte bara Sverigedemokrater!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

One thought on “En måndagsspaning

Leave a Reply

Your email address will not be published.