Thank god it’s Friday!

Då har vi alla på det ena eller andra sättet lyckats att konsumera en vecka närmare döden. Vad har du fyllt din vecka med? Har du gjort något du tycker om? Om inte är det kanske dags att göra något åt det nästa vecka! Flytta, byt jobb, sälj bilen, boka en resa, överaska dina kollegor eller uppdragsgivare med en fet wow upplevelse. Säg JA till ALLT!

Våga vägra vidrigt fredagsmys! Tvinga ut ditt barn (oavsett ålder) på en promenad med bara dig, det kommer att uppstå magi! Köp boken ”Älska som en porrstjärna” till din fru (skulle rent hypotetiskt också kunna uppstå magi). Köp nya kalsonger och en näshårstrimmer till din man.

Själv kommer jag att konsumera litervis med öl och LÅTSAS att jag tycker att det skall bli kul att gå på musikal som min fru bokat.

Bifogar dessutom en lista på lite mellow musik jag lyssnat på under september. Hot Chip är grymma!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

2 thoughts on “Thank god it’s Friday!

Leave a Reply

Your email address will not be published.