Myser du över Staël von Holstein’s ”missyckande”?

Läste att Johan Staël von Holstein’s satsning Mycube lagts ner. Läste framför allt alla förnumstiga kommentarer från alla som sitter med facit i hand. Hela tanken med Mycube var befriande med tanke på integritetsfrågan. Jag upplever honom som en extremt framsynt herre, men med svart bälte i dålig timing.

Jag jämför mig inte på något sätt med JSVH framsynthet, men diskussionen om att vara ägd förde jag på min blogg för snart två år sedan och nu för Aftonbladet samma resonemang. Vi vägrar att se ”riskerna” med en masspsykos. Tiden då vi förstår att vi devalverat vår personliga integritet är nära.

Visst kan man tycka att ”Facebook dödaren” är ett utslag av hybris, men vilka är vi att peka finger?

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.