Vi lever i Europas Kiruna!

Lite semester i Spanien till ända. En sak är i alla fall säker och det är att vi i Sverige lever i Europas Kiruna. Lite ensligt, en smula inskränkt, kallt och jävligt. Vi må ha en världens coolaste musikexport, men vi andas grå karghet i både mentalitet och natur som bara kan överträffas av finnar.

Jag är både rojalist och nationalist, men vår kronprinsessas födelsedagsfirande blir lite som en dansbandstillställning i Kiruna. Det är ganska långt ifrån de MYCKET olämpliga fantasier jag har om Spaniens prinsessa.

Är fullt medveten om att Portugiser, Greker och Spanjorer svettas över sina sunkiga ekonomier, men jag skulle vilja bryta lite gränser och vara en tydligare del av hela Europa (med risk för att låta som en Carl Bildt Wannabee). Det vore kanske bra om de skvätte lite Svensk präktighet över väskryckarna i söder, men det vore fantastiskt om det regnade lite mañana på oss!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.