Mina ambitionsord för hösten 2

  1. Värderingar
  2. Innovation
  3. Passion
  4. Långsiktighet

Innovation
Innovation är ett sönderslitet ord. Men skit samma, för rent företagsekonomiskt är det viktigare än någonsin. Däremot är det inget nytt. Hela vår existens bygger på miljoner år av ständig innovation. Naturen har experimenterat med olika genetiska kombinationer som hela tiden drivit oss framåt.

Att vara innovativ är en av mina styrkor, men ensam är definitivt inte stark när det gäller innovation. Den innovativa magin uppstår ofta i relation till andra människor. Jag skulle vilja fokusera mer på innovativ ”crowd sourcing”, ”ide markets” och ”folksonomies”. Det skapar innovation som sträcker sig över gränser, branscher, discipliner och ideologier.

Vi har ett stort fokus på teknisk innovation, men dagens innovativa utmaningar är ofta sociala, politiska, globala och kulturella. Det kan tyckas pretentiöst, men min ambition är att bredda synen på innovation.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

2 thoughts on “Mina ambitionsord för hösten 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.