Ingen recension, ingen order!

Den som läst min blogg tidigare vet att jag ständigt gör antropologiska studier på mina döttrar. Härom kvällen ville min äldsta dotter att jag skulle hjälpa henne att välja espadrillos på nelly.com. Vi hade helt olika smak. Hon valde skitfula mönstrade och jag valde snygga enfärgade.

Nyfiket tittade jag på hur hon rörde sig över sidorna. Eftersom hon saknade 200 spänn ville hon få dom fakturerade tills hon fått sin sommarjobbslön. Då måste man vara 18 år så det sprack. Hon saknade pengar till postförskott.  Till slut föll jag till föga……. Då hände något. ”Pappa det finns ingen recension, så jag struntar i att köpa dom” Hoppla! Ett EXTREMT tydligt exempel på var ”trusten” finns. Att recensionen är den nya annonsen.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *