Afrika, Afrika, Afrika!

Jag var definitivt inte först, men jag har i flera år lyft Afrika som tillväxtkontinent. Så mycket som jag har blivit smädad och avrättad har jag aldrig blivit i någon annan fråga.

Jag säger det igen, jag var inte först med att förstå möjligheterna med Afrika, men jag har förvånats över den kategoriska skepsis jag mött när jag tagit upp det. Förmodligen samma skepsis man mötte när man talade Korea, Kina på 70-talet.

Anders Borg kallar ”Afrika, det nya Kina”! Var och en blir salig på sin tro, men vi måste våga utmana oss själva i vår bild av världen. Vi kan inte bygga vår verklighetsbild på vår barndoms Tintin i kongo

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

2 thoughts on “Afrika, Afrika, Afrika!

Leave a Reply

Your email address will not be published.