Ikväll kommer jag ut! Som “pederast”….

Familjen kollar på en musiktävling från Baku (hur spännande låter egentligen det?) och jag ligger i soffan på våningen under med hörlurar, ett glas rött och datorn i knät. Om jag är en dålig familjefar, har god smak eller bara är ett torsdagsfyllo kan diskuteras.

Men för en stund sedan föll ögonen på en av alla mina fotoböcker. Jag tog fram den med respekt, jag tittade på bilderna och gav varje bild en tanke. Det var svåra bilder av världens elände!

Tankarna svävade iväg och jag funderade på vilka jag respekterade mycket. Visst var Clint Eastwood där, men tre män lyste kanske starkast. Tre män som alla ser ut som pojkar (åtminstone gjorde för en tid sedan).

Jens Assur
Jens Assur ser ut som om han var 30 år yngre än jag är, men han har sett mer än dom flesta andra i Sverige. Han har en skön attityd och vår enda gemensamma nämnare är att han är flygrädd. I 40-års present fick jag bokbandet Och himmelen där ovan av min fru. Den är stark! Följ Jens Assur, för han är kompetent och har en idé.

Peter Wolodarski
Mer integritet och intellekt har jag svårt att tänka mig. Knivskarp i varje diskussion och analys. Varje politisk tanke skruvas ett varv till med honom i tv-studion!

Johan Norberg
Johan Norberg boy-bandets bad boy. För mig är han lite av en höger-rebell. Något som det är ganska sparsmakat med. Dessutom är han extremt konsekvent och träffar den anti-globaliserande rörelsen med kirurgisk precision i träffsäkra argument.

Nu när jag väl har kommit ut, är det dags att gå upp till familjen och hålla tummarna för något land som inte fanns för några år sedan eller kanske för Mouth & MacNeal!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *