Jag pissar på SAAB’s baksätesförare!

Stod som vanligt och sippade på ett glas vin när min hustru gjorde underverk i köket. (Innan genuskrigarna går till strid, vill jag säga att jag får ta hand om missären i köket efteråt).

På tv’n var ett program på TV4 om SAAB’s sista dagar.

Baksätesförarna avlöste varandra i snusförnuftiga kommentarer med facit i hand. Jag föraktar dom! Jag föraktar det raljanta förhållningssättet till Victor Muller. Jag gissar att Vladimir Antonov delvis hade dubiösa idéer med SAAB, men vad var alternativet? Vad vet vi? Jag känner inte Victor Mullers intentioner, men han brann, hade mod, riskexponerade sig.

Läktarbeteende
På läktaren sitter journalister, facket, skattebetalare, anställda och hoppas. Samma åskådare som, med facit i hand, recenserar situationen. INGEN av dessa ville satsa i SAAB eller spela matchen, men har arrogansen att recensera den i efterhand. Jag föraktar det!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

3 thoughts on “Jag pissar på SAAB’s baksätesförare!

  1. Efterklokhet är en exakt vetenskap. Konstigt att denna insikt alltid förträngs av lusten att kritisera, typ”Vad var det jag sa?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.