Fredagar….

Dom ser ungefär likadana ut varje fredag. Jag öppnar min första Peroni runt halv 5, frun kommer hemstressande, för att snabbt åka och träna när jag tränar framgångsrikt för mitt kroppsliga förfall!

Men det ger mig ett gyllene tillfälle att mingla med min äldsta dotter som förbereder sig för kvällen. Försiktigt knackar jag på dörren för att få reda på att jag borde ”dra åt helvete”. Men jag har hittat tricket! Det heter P3 Fredagsmix, framför allt med Pelle Moeld och Sandra Mosh. Jag drar på fredagsmixen på högsta volym och jag har fått cred-poäng nog för att bli tillfrågad om vilken top hon skall välja.

Ängsligt svassar jag omkring med min Peroni  och agerar som betjänten Nestor i Tintin om något kan behövas. Jag strävar inte efter att vara 100% förstående av deras värld, men man kan försöka. Att höra P3’s fantastiska musikläggare är en fröjd, även för en trött gammal konsult i kundupplevelse!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

One thought on “Fredagar….

Leave a Reply

Your email address will not be published.