Marknadsföring via video 2

Otålighet…. Jag har sett mina döttrars otålighet som ett uttryck för en totalhavererad uppfostran. Men jag har insett att det, åtminstone när det gäller otålighet, är en del av generationens tidsanda.

Om vi skall lyckas fånga den unga generationen, det är trots allt dom som delar mest, behöver vi skapa videos som är en emotionell bergodalbana.

Vi kan hålla dom max 6 sekunder mellan varje ”kick”. Backarna och svängarna måste dessutom vara branta och snäva. Vi måste skapa videos som pendlar mellan överraskning, förvåning, humor och känslomässigt engagemang.


Regel 2: Gör inte mina fel!
Personligen älskar jag att bryta gränser. Jag lever nästan för det, åtminstone när det gäller konst. Delar av bilderna i min blogg väcker säkert irritation och anstöt, men det rör mig inte i ryggen. Vill man däremot att någon skall dela den eventuellt kloka insikten är det ett helt felaktigt drag. Man länkar helt enkelt inte till något som vid första anblicken kan framstå som dubiöst.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *