Hur känns det att börja jobba på allvar?

Det känns verkligen som om vårens arbete börjat på allvar. Slut på alla helger och klämdagar. Hur känns det? Sugen på att anta vårens utmaningar med nyfikenhet och entusiasm, eller funderar du på att ta livet av dig? Själv pendlar jag mellan dessa…..

Vad borde man hugga tag i 2012? Jag har tidigare förutspått att integritet i sociala medier kommer att vara på tapeten. Fundera på hur du och ditt företag förhåller sig till det. Tror att online video kommer att bli en större del av marknadsmixen. Det är forfarande ett underskattat område. Video växte med 36% förra året och det 785 miljoner besökare på ”video-sidor” varje månad. Finns nog mycket att hitta på här. Kolla bara på  Old Spcie!

2012 kommer att vara en ekonomisk utmaning, men är också ett år fullt av möjligheter. Så lägg tillbaka pistolen så möter vi 2012 men just nyfikenhet och entusiasm.

 

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.