Porrfilm på Apple TV!

Min fru fullkomligt älskar SVT Play. Hon älskar det lika mycket som hon hatar TV4 Play. Därför fick hon Apple tv av mig i julklapp. Jag är ingen ”Apple kille” men det var oerhört smidigt och tv:n som vi känner den går mot en blixtsnabb förändring. Inte för att den är död, utan för att den förändras. Men det vet vi alla. Det vi kan fundera på är vilka möjligheter det ger. Snacka om affärsmöjligheter i glappet i ett stort skifte. Det är fortfarande ett medium där det finns nya möjligheter att ta kontroll över distributionen. Tänk exempelvis om Apple gör en fysisk tv och tar kontroll över tv på samma sätt som mobiler.

Min dotters pojkvän
Jag kom på en diabolisk plan. Jag tog min frus iPhone och demonstrerade för min dotters pojkvän hur det gick att streama från telefonen. Vant och flinkt sökte jag sedan upp ett skabröst klipp, tryckte play och gav honom telefonen. Därefter gick jag blixtsnabbt till min fru och sa att pojkvännen ville tala med henne. Amorösa full HD bilder streamades på tv:n.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.