Kvinnor tänder inte på mig!

Enligt en undersökning i Aftonbladet gillar kvinnor Mikael Persbrandt och Ola Rapace. Medelålders, bukfeta, flintskalliga konsulter i kundupplevelse inom energibranschen var av någon anledning inte med på listan. Jag klandrar dom dock inte för valen av Mikael och Ola.

MEN dom känner sannolikt inte dessa män och bygger därför sin trånad utifrån de roller dessa representerar. Inte heller det klandrar jag dom för. Gunvald Larsson i Beck är en synnerligen tjusig macho man, som representerar alla alfahannens attribut.

Vad man däremot kan säga är att Gunvald kanske inte fullt ut representerar den moderna, jämställda, mjuka mannen som det politiskt korrekta etablissemanget säger åt oss att tycka om.

Kan det möjligen vara så att hundratusentals år av evolution slår igenom hårdare än femtio år av jämställdhetsivran?

Tänk om jag värderar ”stora pattar, breda höfter, smal midja och en sjuhelvetes  vilja till könsakter”. Kanske inte det jag skriver överst i mitt CV avseende värdegrund. Den skulle dock åtminstone delvis motsvara kvinnors val av Gunvald som önskepartner.

Slutsats
För att försöka sig på en slutsats, som förutom visar att jag är jävligt bitter, så är det kanske inte helt underligt att vi ser marknadskommunikaiton som inte alltid tar sin utgångspunkt i det politiskt korrekta.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.