Dags att festa på Steve Jobs Cancer?

Först var det fascinationen över Patrick Swayze’s sjukdom som alla lapade åt sig med stor aptit. ”Har ni sett hur han ser ut nu…”

Sedan var det dags att kraxa kring fikabordet om Michael Douglas väl och ve.

Vilken tur att vi nu får det stora nöjet att följa Steve Jobs väg mot graven. Det kommer att bli en smaskig följetång om hur han gradvis förändras, blir sämre och till slut checkar ut.

Kommer denna fascination ur din egen ångest för att du eventuellt inte förvaltar denna one shot chance som kallas för livet. Eller kommer det som en tröst att en snygg ”kvinno-magnet” som Patrick Swayze förtvinas till intet. Eller kanske är det glädjen att se att en rik framgångsrik snubbe som Michael Douglas också kan drabbas av problem.

Du själv?
Många människor vet inte själva varför dom lever som dom gör. Dom imiterar andra, följer strömmen. Dom ägnar sitt liv åt något som andra sagt att dom skall uppskatta och göra. Dom funderar inte ens på varför dom är olyckliga. Dom funderar inte ens på vad som gör dom lyckliga på riktigt. Då kommer Swayze, Douglas och Jobs som plåster på såren.

Och jag föraktar det, avskyr det och det skulle kunna få mig att spy

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *