Bra idéer saknar värde!

Det är sällan brist på idéer. De flesta idéer är ganska dåliga, några är hyfsade, några är ganska bra och några riktigt, riktigt få är briljanta. Men inte ens de briljanta är värda ett skit med en sunkig exekvering.

Kombinationen briljanta idéer i kombination med en exceptionell exekvering är magi! Detta blir riktigt intressant när man sammansätter projektgrupper! Jag själv är bra på att se sammanhang och identifiera bra (ibland briljanta) idéer. Jag är dessutom bra på att hitta exceptionella sätt att exekvera dem. Där tog det slut för min del…. Men vissa intelligenta personer i min närhet är experter på att detaljera processen för exekvering. Det är ljuvligt att se någon ta vid där man själv brister och utveckla utifrån det.

Sedan kommer det stora och avgörande arbetet att genomföra exekveringen. Det är en grupp människor som får oförtjänt lite ”cred”, men ofta är skillnaden mellan en bra diskussion och en reell förändring. Business innovation är INTE en one man show!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

One thought on “Bra idéer saknar värde!

Leave a Reply

Your email address will not be published.