Google+ för ditt företag

Har varit en del “buzz” kring Google+ den senaste tiden. Kan tänka mig mångas ångest över ytterligare en kanal. För drygt ett år sedan spådde jag att en verklig utmanare till Facebook skulle vara uppe 2012. Kanske inte den mest svåra förutsägelsen, men nu fick jag det sagt….

Det som slog mig när jag tittade på Google+ var att det måste ju vara ett kanonverktyg för HR/personal-avdelningarna på företag. Med rätt integrationsmöjligheter borde det också kunna vara en viktig del av CRM-infrastrukturen.

Inte heller detta någon speciellt modig framtidsspaning, men jag tror att vi kommer att få se integration, integration, integration och INTEGRATION framöver.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *