Vi skall köpa firmabil….

Idag har min kollega och jag varit i slutförhandlingar om att företaget skall köpa en “firmabil”. En av världens snabbaste el-bilar.  Jag har provkört idag och lungorna satt som läskpapper i ryggen när man trycker på gasen (0-100 på 3,9 sekunder). Bensinbilarna runt omkring känns som en gammal, tråkig, trött miljöbovsuppfinning i jämförelse. Jag älskar energibranschen och det möjligheter den ger. Inte minst för våra barn!

Tesla konceptet levererar en kundupplevelse i världsklass. Bilen servas på plats, levereras på plats och säljs i ett Gustavianskt showroom.  

Min kollega till höger och den entusiastiska Tesla-säljaren till vänster.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *