Veckans kundupplevelser

Flyg
SAS måste ha världens suraste flygvärdinnor. Inte alla, jag vet, men det är alltid på SAS jag träffar på sura flygvärdinnor. I veckan träffade jag nog på den värsta av alla. Men jag orkar inte gnälla mer på SAS. Här kan du läsa mitt tidigare inlägg om att anställa fula och gamla.

Hotell
Designhotell är ett läskigt ord! Det får mig oftast att tänka på trendängsliga par som skall reparera ett förhållande i Barcelona eller Rom med hjälp av sina surt förvärvade American express-poäng. Jag älskar trevliga hotell, men hotell som ger sig själva epitetet designhotell är ofta halvsunkiga hotell som man lagt en tunn trend-fernissa ovanpå. Det hjälper liksom inte att hotellpersonalen har t-shirt under kavajen, att det ligger lite limefrukter i vaser, att man ställt dit lite Flos-lampor, Starck-möbler och spelar lite Lounge­-musik. Hotell 27 som jag bodde på i Köpenhamn är ett exempel på ett ”Design-hotell”….  

Tesla motors
Fick en dragning om elbilar av Tesla motors i torsdags. En extremt kompetent snubbe, berättar med äkthet, entusiasm och stolthet om sitt varumärke. Dom har dessutom all anledning att vara stolta. Det är ett spännande varumärke som det finns många bra orsaker till att köpa aktier i. Ett bra exempel på vikten av att ha ”rätt” personer som representerar varumärket.

SJ
Sitter i skrivande stund i en nästan tom X2000 vagn och lyssnar på gammal svensk melankolisk musik vilket gör SJ till en till en avkopplande upplevelse.

Trots att jag redan i tisdags passerat socialstyrelsens norm för alkoholkonsumtion under en vecka, så skall jag nu belöna mig med en flaska rött från bistron.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *