Odla din personlighet, du kan inte köpa dig fri!

Vi lever i en fantastisk tid! En tid där titlar, åldrar, etniskbakgrund, sexuell läggning, kön spelar en allt mindre roll för möjligheterna att lyckas med det vi företar oss. Historiskt har Goliat gjort vad han vill med David, baserat på stora företagsplånböcker och fina titlar.

Framtiden tillhör David. Han är snabbare, öppnare, mer kreativ och har en personlighet.

Dagens stora bolag, saknar i det flesta fall en personlighet. Människorna som leder dessa stora bolag saknar inte sällan en personlighet (jag vet att det finns Branson’s och Jobs, men dom är inte många).

De stora bolagen litar till enorma marknads- och IT-budgetar. Man behöver inte agera smart, snabbt, speciellt kreativt. Det har gjort att det sällan är det stora bolagen som levererar WOW-upplevelser.

Så odla din fantastiska personlighet och ditt personliga mod! Det är och kommer i högre grad i framtiden, vara en tillgång för dig själv samt de företag du arbetar med/i. Delta inte i företagens påklistrade fernissa, plocka fram allt det där som finns längst inne. Utveckla det, förstärk det, var stolt över det!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.