Mobilen blir en alltiett-masin!

I Afrika bor det ungefär 1 miljard människor. Människor som till stora delar är långt efter oss. Men nu går det undan. Skrev tidigare om dematerialisering och det kommer att komma emerging markets till godo.

 

Vi har haft stora bildskärmar, stora datorburkar, fast telefoni, tv-apparater, radioapparater, powerpoint projektorer. ALLT det där kommer dom att hoppa över. Mobilen blir alla dessa saker i en. Mobilen blir en dator, med lagring i molnet. Mobilen blir radio. Jag läste att man är nere på en dollar för tillverkningen av en telefon nu. Jag tror att det är en tidsfråga innan vi kan använda mobilen som projektor för powerpoint och tv, film etc. Tangentbordet kommer vara något som kan projiceras på ett obrd. Det är så roligt att följa hur världen förändras! Det kanske inte är så nytt för alla att mobilen blir central 🙂 Men det kommer att bli en käftsmäll för alla självgoda européer med en kolonial syn på världen.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

3 thoughts on “Mobilen blir en alltiett-masin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *