For sale: a smoker’s lung, a slice of human head, a piece of hand

Jag har skrivit om innovation så att det sannolikt står några eller många upp i halsen. Med illa dold blygsamhet tycker jag själv att jag är ganska bra på det och är framför allt road av innovation av affärsmodeller. MEN jag är såååååå tvåa på bollen! Har just läst en artikel om Joseph Schumpeter, som i början av 1900-talet talade om vad jag, och andra, tror att vi är pionjärer inom. Så innovativ var jag……  Historien är hård men rättvis!

På tal om innovation kan jag tipsa om “konstnären” Gunther von Hagens som gör konst av människodelar. Enjoy! “For sale: a smoker’s lung, a slice of human head, a piece of hand.”

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *