Var finns alla innovatörer i mobilitet?

Jag (inte bara jag….) spår en ofattbar utveckling inom det mobila området den närmsta tiden.  Inte minst inom området customer experience. Vi ser många emerging markets ”hoppa över” PC användandet och går direkt mot mobil. Läste att Vodafone hade fått tio miljoner nya användare på kort tid i Nigeria. Människor som aldrig haft en bank får sin första bankupplevelse via sin mobil.

 

Jag tror att det kommer att förändra hela vårt sätt att marknadsmässigt kommunicera. Tror att det kommer att uppstå helt nya sätt inom customer service. Jag tror att sättet att sälja varor kommer att förändras. Det är hög tid för oss ALLA att börja tänka i termerna av mobilitet, om vi nu inte gjort det tidigare.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

2 thoughts on “Var finns alla innovatörer i mobilitet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.