Den traditionella tidningens död

Jag kapitulerar, jag har svansen mellan benen, jag har ångrat mig, jag har varit en konservativ gubbe!

Så nu var det sagt. Jag har nämligen hävdat att det bara är den obildade populasen som saknar morgontidning. Har hängt upp det på att LO-hushåll valt bort en morgontidning. Pöbeln har missat fördjupningarna och de kloka tankarna.

Vi har fortfarande en morgontidning och jag fulltändigt njuter av att ta del av Svenska dagbladet på söndagar. Gillar känslan, doften, innehållet.  Men jag konsumerar allt mer nyheter online. Rent utav föredrar nyheter online. Formatet online är idag mer naturligt, mer interaktivt, lätt att dela en nyhet med andra.

Tidningarna har fortfarande en chans, via sin trovärdighet och journalistiska kodex.  Men papperstidningen ligger sannolikt på hospis.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.