En man dog av utmattning efter ett dilemma!

Det berättas om en man som fick frågan huruvida han sov med skägget under täcket eller över täcket.  Några månader senare dog han av utmattning i sviterna av viljan att ta reda på svaret. Givetvis en skröna.

Frågan är dock om jag kommer att dö av utmattning.  Dilemmat är det privata VS det ytliga. Jag har tidigare skrivit om personlig integritetkonsultintegritet, kampanjintegritet och om varför jag inte finns på Facebook.  Jag får panik när människor blir för privata. Å andra sidan ogillar jag det ytliga. Jag vill göra affärer av människor av kött och blod. Jag vill arbeta med individer som har en själ. Jag vill jobba med kunder som jag känner så väl att jag vet varför de gör och säger på ett visst sätt. Jag ogillar yta och fernissa.  Jag tycker det är intressant att förstå och lyssna till människors bakgrund och livsval.

Affärslivet består i så hög grad av karriärtaktiska drag som får mig att må illa. Ytliga konferenser som bara syftar till att samla visitkort och tala med människor som kan ge en något affärsmässigt.

Snacka om inkonsekvent!!! Antingen kommer jag till någon slutsats i sommar eller också går det samma väg som gubben med skägget.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

One thought on “En man dog av utmattning efter ett dilemma!

Leave a Reply

Your email address will not be published.