Mobilitet, nu har det hänt!

För bara ett år sedan slogs mina barn om att få tillgång till min laptop när vi var på landet. Idag tittar dom på den svarta HP-tingesten som om det vore en relik från en svunnen tid.

Båda mina döttrar har smartphones (hade jag bestämt hade dom haft var sin Mobira talkman) och har access till sina foton, facebook, MSN, musik och video. Allt dom behöver för att slippa följa sin gamle far till stranden. För företag som tidigare inte hade mobilitet högt upp på agendan, är det nog hög tid att fundera i dom banorna. Nästa sommar kommer kravet på att göra merparten av sina tjänster att vara just mobilt. Det är då inte längre en konkurrensfördel utan ett basic krav.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.