Lets dance!

Ikväll tog jag en promenad med min yngsta dotter under Let’s dance. Normalt sett sitter jag och surar i soffan emedan övriga familjen kollar på detta program. Mitt skämt om huruvida världens starkaste man har åkt ut ännu faller oftast i unken jord. Jag uppskattar helt enkelt inte slika program.

 Men jag kom tillbaka kastade sig min dotter över utröstningen och jag har lärt mig att ”Willy” är en vedervärdig dansare, men har folkets sympati. De 4 i juryn är inte heller de några personer som faller mig i smaken, men jag värderar deras kunskap, kompetens och förmåga att avgöra bra eller dålig dans.

Analysen är dock glasklar. Allt detta är en macroversion av demokrati. Vi ser den ofta. Så fort det är något subjektivt försvinner respekten för auktoriteter. Konst är ett exempel, dans tydligen ett annat. Hade det hållit sig till detta hade det kanske varit lugnt. Men är det ändå inte ett exempel på att folkomröstningar är en parodi.

Hur skall jag väva in detta i Customr experience. För det är en av de få saker jag kan. Jag vet inte, men den upplevelsen vi tror är den som värderas kanske bara bygger på en intellektuell analys och inte på ett lyssnande på marknaden. Då kan det går riktigt åt skogen. Frågan är bara hur villiga vi är att sälja oss.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

3 thoughts on “Lets dance!

Leave a Reply

Your email address will not be published.