Customer experience, branding och Youtube

Jag har skrivit en del om vikten av att ha en vettig kanalstrategi. Inte minst med tanke på det överflöd av kanaler som existerar. Men jag tror att video blir en av de viktigaste kanalerna inom kort. Att tro att video bara är en bärare av porr och roliga klipp är totalt fel. Vi ser idag några företag som är väldigt duktiga på att ha video som en del av varumärkesplattformen och sin customer experience strategi. När jag började min karriär så var det viktigt för företag att arbeta internt med ”desk top publishing” och man skapade en del snygga trycksaker internt, men fruktansvärt många fula! Jag tror att det är dags att se över hur man vill använda video i sin kommunikation. Inte bara för marknadsföring utan all kommunikation. Video rules on the Internet och kommer framför allt att göra!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.