Analys….

Var på ett väldigt spännande seminarium idag kring analys om web och sociala medier. Jag trodde att jag hade koll på vad som gick at göra…… Vilken spännande värld.  Bland annat fick jag veta… och håll i er nu…. Vi samlade och sparade mer information under 2009 än vad vi gjort under all mänsklig tid tidigare. Helt bissart! 

Lyssnade till en fantastik snubbe på http://www.webtrends.com/ och hoppas kunna delge mer inom kort. En sak är i alla fall helt säkert, reklamen om enlargement pills eller analklåda kommer inte av en slump. Hur gärna vi än kan hoppas!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.